Nu meedoen met onze nieuwe Workshops ?

Nu meedoen met onze nieuwe Workshops ?

Vele workshops bij Tuincentrum de Mooij dit jaar.

Ieder jaar geven wij diverse workshops, maar in de maand maart gaan we weer beginnen. In maart geven wij een nieuwe workshop, de Paasworkshop waar u een leuk paasplateau gaat maken die thuis op tafel kunt zetten om zo het paassfeertje te creëren.

Ook in die maand gaan we weer beginnen met de BBQ workshop, maar er komen nieuwe workshops, nl. een basisworkshop  voor de beginnende BBQ'er  Bij deze basisworkshop leert u onder leiding van Gerben v.d. Plas van Keurslagerij de Mooij en medewerkers van Tuincentrum de Mooij de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel "Weberen" genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen wij u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u diverse gerechten voor meerdere personen op uw briketten barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires voor de briketten bbq.

Ook hebben wij weer de beroemde BBQ workshop van voorgaande jaren die wij nu de Gevorderden workshop noemen met uiteraard nieuwe gerechten. Tijdens deze workshop leert u zelf ook onder leiding van Gerben v.d. Plas hoe u een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht moet maken op een weber bbq. En al deze gerechten zullen wij dan ook gezamenlijk aan tafel nuttigen onder het genot van een drankje.

Kijk snel op onze website voor de verschillende data's van de workshops en schrijf je snel in, want vol=vol