Ik hou van Holland

Ik hou van Holland

Zaterdag 16 maart  Ik hou van Holland met o.a.

* Rad van Avontuur en bepaal uw eigen korting

* Gratis poffertjes

* stroopwafels proeven van de Stroopwafelwinkel uit Katwijk

* Oud hollands snoep proeven

* Oud Hollandse spelletjes

* gratis stijl advies van Love 2 Style

* leuk Hollands servies gepresenteerd door de PorselijnKast

* Kaas proeven van Kaas en Zo

* Tuinontwerpadvies van Georgette van Beelen

 

PERSBERICHT

Ik hou van Holland bij Tuincentrum de Mooij

RIJNSBURG – De lente staat voor de deur en de Bollenstreek maakt zich op voor een prachtig voorjaar. Echt lekker Hollands weer, daarom organiseert Tuincentrum de Mooij voor iedereen die van zijn tuin houdt op zaterdag 16 maart een: Ik hou van Holland dag! Bezoekers krijgen de kans om gratis Hollandse dingen te proeven en te beleven.

Nu de eerste bloemen weer tevoorschijn komen, kriebelt het bij veel mensen om de tuin weer aan te pakken. Iedereen die van zijn tuin houdt gaat nu weer volop aan de slag om alles weer netjes en schoon te maken. Ook is het voorjaar het startsein om de tuin wat te veranderen. Dit kunnen kleine dingen zijn of heel groots.  Tuinontwerpster Georgette van Beelen is die dag aanwezig om uw advies te geven met ontwerp- en verandertips voor uw tuin. Ook is er die dag voor al uw interieur en styling vragen Riana van der Mey van Love2Style. Zij kan u volop adviseren met diverse kleurencombinaties en heeft diverse stylingtips.

Diverse Hollandse dingen

Wie aan Holland denkt, denkt dan natuurlijk aan stroopwafels, kaas, poffertjes en Hollandse serviezen.

Die dag is de Stroopwafelwinkel aanwezig waar u kunt proeven en zij heeft diverse leuke artikelen te koop. Kaas en Zo uit Katwijk heeft voor u overheerlijke kazen en de Porseleinkast zal u de mooiste Hollandse serviezen tentoon stellen. En dat ook nog onder het genot van Gratis Hollandse poffertjes.

Om de lente te vieren wil Tuincentrum de Mooij een echt feest organiseren. “Wij zijn het hele jaar geopend, maar nu het lekkere weer er aan zit te komen, merken wij natuurlijk dat iedereen nog enthousiaster wordt. Een leuk feest leek ons wel op zijn plaats.” Om het feest nog leuker te maken voor de klanten, heeft het tuincentrum de gehele dag het echte Rad van Fortuin zodat u zelf uw korting kan bepalen.

Jong & Oud

Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven in het tuincentrum. Die dag zijn er verschillende oud Hollandse spelletjes te doen, zijn er echte lammetjes te zien, kunnen ze de lekkerste Hollandse snoepjes proeven en  draaien ook de leukste kinderfilms in de kinderhoek van Tuincentrum de Mooij.

Wie na de eerste Hollandse zonnestralen echt al in zomerse stemming komt, kan zich via onze website opgeven voor de eerste barbecueworkshop op 11 april .

In verband met de reconstructie van de Brouwerstraat zijn wij iedere woensdag, donderdag en vrijdagavond open tot 20.30 uur.

Na 17.00 uur en op zaterdag zijn gewoon bereikbaar via de brouwerstraat, daarbuiten zijn wij de gehele dag natuurlijk vanuit Noordwijk gewoon bereikbaar!

Of bestel makkelijk en snel uw artikelen via onze webshop www.tuincentrumdemooij.nl

Datum: