Gratis tuinadvies in de Wintertuin

Gratis tuinadvies in de Wintertuin

Opening wintertuin en gratis tuinadvies bij Tuincentrum de Mooij

Op zaterdag 9 november opent Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg de Wintertuin. Tijdens de opening kunnen klanten een gratis adviesgesprek voeren met tuinontwerpster Renée Noppen over het ontwerp en de inrichting van hun tuin.

De winter een saai tuinseizoen? Welnee! Tuincentrum de Mooij laat in de Wintertuin zien welke planten en sfeermakers juist in deze periode aantrekkelijk zijn. Tuinontwerpster Renée Noppen geeft adviezen over hoe de tuin zo optimaal mogelijk wordt ingericht voor mens én dier. Aantrekkelijk en sfeervol voor u om naar te kijken en ook interessant voor vogels en andere tuindieren om voedsel te zoeken en te schuilen.

Het gratis adviesgesprek is een laagdrempelige manier om in contact te komen met tuinontwerpster Renée Noppen. Renée werkt tevens als tuinvogelconsulent voor Vogelbescherming Nederland. Vanuit deze expertises kan zij gerichte adviezen geven voor de wintertuin. Na het gesprek kunnen de laatste trends voor buiten én binnen bekeken worden bij Tuincentrum De Mooij.

De opening van de Wintertuin vindt plaats op zaterdag 9 november bij Tuincentrum De Mooij, Noordwijkerweg 36 in Rijnsburg. De adviesgesprekken met Renée Noppen vinden die dag plaats van 10:00 tot 15:00 uur.  Een adviesgesprek is gratis en duurt 30 minuten. Het wordt aangeraden om van te voren aan te melden om verzekerd te zijn van een plaats. Aanmelden kan via info@reneenoppen.nl. Vervolgens wordt contact opgenomen om een tijdstip af te spreken voor het adviesgesprek. Aanmelding ter plekke op 9 november is ook mogelijk, alleen op basis van beschikbaarheid.

Datum: