Zaterdag 5 april Tuinadviesdag

Zaterdag 5 april Tuinadviesdag

Gratis adviesgesprek met tuinontwerpster Renée Noppen

Op zaterdag 5 april wordt bij Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg de Tuinadviesdag georganiseerd. Klanten kunnen een gratis adviesgesprek voeren met tuinontwerpster Renée Noppen over het ontwerp en de inrichting van hun tuin.

Het voorjaar betekent tuinkriebels! We krijgen zin om de tuin in te gaan en om deze mooi in te richten en aan te kleden. Hoe doet u dat precies en wat is de beste manier om het meeste uit de tuin te halen? De Tuinadviesdag is een laagdrempelige manier om in contact te komen met tuinontwerpster Renée Noppen en om adviezen in te winnen over de inrichting van de tuin. Na het gesprek kunnen bij Tuincentrum De Mooij de laatste trends voor binnen en buiten bekeken worden.

De Tuinadviesdag vindt plaats op zaterdag 5 april van 10:00 tot 15:00 uur bij Tuincentrum De Mooij, Noordwijkerweg 36 in Rijnsburg. Een adviesgesprek duurt een half uur. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Er  wordt aangeraden om een plekje te reserveren. Mail naar info@reneenoppen.nl. Vol is vol.

Tevens die dag is er ook een tuinspecialist die u advies kan geven op het gebied van bemesting en ziektebeelden. Neem gerust een takje of blaadje mee om zo het juiste advies te krijgen.

Datum: