Kantoorbeplanting

Wij hebben vele jaren ervaring in het verzorgen van kantoor- of Hotelbeplanting. Tegenwoordig zijn er bedrijven die steeds meer werk maken van het kantoor en de werkplekken, om een goede omgeving te creëeren waar werknemers zich prettig bij voelen. Planten maken daar een belangrijk deel van uit; niet alleen voor de sfeer, maar ook door de effecten die ze kunnen hebben op de ruimte. Bij Tuincentrum De Mooij kunnen wij u volledig adviseren over planten die geschikt zijn voor op kantoor! 

Wat voor soort planten bieden wij aan voor kantoor- of Hotelbeplanting?

Verschillende kantoren of hotels hebben verschillende oppervlaktes en stijlen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u bij ons de juiste kamerplanten vinden, die bijvoorbeeld ook nog eens een luchtzuiverende werking hebben. Gecombineerd met een stoere pot. Op kantoren is het echter vaak zo dat de beschikbare ruimte beperkt is, waardoor we de hoogte in werken. Dit kan bijvoorbeeld door smalle hoge planten te kiezen. Er zijn altijd plekken die lastiger te bereiken zijn om de planten water te geven en daarom zijn zijde planten een uitstekende optie voor kantoor beplanting. 

Makkelijk te onderhouden!

U kunt er ook voor kiezen om te planten te laten leveren in potten speciaal gezet op Zeoponic. Zeoponic bestaat uit vulkanisch gesteente dat zeer poreus is. Deze eigenschappen maken zeoponic zeer geschikt voor een professionele verzorging van uw kamerplanten, dit maken we dan in combinatie met een watermeter om zo precies te kunnen zien wanneer ze water moeten hebben. 

Heeft u interesse in dit systeem, vraag het ons ons om de mogelijkheden!

 

Zijde planten voor kantoorbeplanting: wat zijn de voordelen?

Als er een grotere kantoorruimte gevuld wordt, raden wij vaak een combinatie aan van echte planten en zijde planten. Er zijn namelijk verschillende voordelen om ook voor zijde beplanting te kiezen, zoals:

  • Met zijde planten kunt u een gehele decoratie maken die permanenter is dan enkel een kamerplant
  • Zijde planten vereisen geen verzorging, waardoor deze op minder voor de hand liggende plekken kunnen hangen of staan
  • De zijde planten zijn niet van echt te onderscheiden

Wij zien in de praktijk vaak dat een combinatie van zijde planten en echte planten voor vele kantoren goed werkt. Zo kunnen kunstplanten bijvoorbeeld uitstekend gecombineerd worden met stoere potten met echte planten, of juist een klassiekere pot met een bloeiende kamerplant.  

Planten voor op kantoor van Tuincentrum De Mooij

Planten zijn steeds belangrijker bij het inrichten van kantoren. Ze zorgen niet alleen voor een goede luchtvochtigheid, ze zuiveren ook de lucht en daarnaast zorgt groen voor creativiteit en positieve energie! Ook de entree, parkeerplaats, of vergaderruimte kan een heel stuk opknappen door het gebruik van groen. Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg is sterk in groen en heeft al jaren ervaring in kantoorbeplanting, dus neem gerust contact met ons op om uw wensen door te nemen en onze mogelijkheden te bespreken! Als u in het formulier onderaan de pagina uw gegevens achter laat, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Tot ziens bij Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg voor kantoorbeplanting en nog veel meer!

U bent bij ons in het tuincentrum aan het juiste adres voor een divers assortiment aan kamerplanten, zowel bloeiend als groen en uiteraard ook voor kunst planten! Daarnaast kunnen wij u indien nodig voorzien van advies op het gebied van kantoor beplanting. Wij helpen u graag met onze jarenlange kennis en ervaring! Ook voor potterie, tuingereedschap en vele andere artikelen kunt u bij ons terecht. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en heten wij u van harte welkom. Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! 

Kantoorbeplanting Tuincentrum de Mooij

Meer weten over kantoorbeplanting?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op. 

Velden met * zijn verplicht.