Kerstverlichting

Kerstverlichting

Iedereen kent het ritueel van de worsteling met de kerstverlichting. Een groot kluwen van de oude vertrouwde lichtjes die we jaarlijks uit één van de dozen met kerstversiering opduiken. Misschien is dit ook nog steeds een wederkerend fenomeen in uw huishouden, zo één waarbij iedereen ongeveer spontaan iets belangrijkers weet te verzinnen, wanneer u eraan wilt beginnen en uw gezinsleden om hulp probeert te vragen. Wanneer u dit probleem nog niet heeft ondervangen, kunt u hiervoor in ons tuincentrum praktisch opbergmateriaal vinden. Wanneer u erg afwijkende kerstverlichting heeft qua afmeting of vorm, kunt u eventueel met wat fantasie en een stuk karton een haspel maken voor uw kerstverlichting.

Jarenlang gebruik en ook slecht opbergen kunnen ook uw kerstverlichting bij het snoer beschadigen, dus zodra u uw kerstverlichting uitgepakt heeft dient u het altijd grondig langs te lopen, zodat u zeker weet dat er geen beschadigingen aan het snoer zijn te vinden. Dit soort beschadigingen zijn brandgevaarlijk.

Wanneer uw kerstverlichting aan vervanging toe is omdat het beschadigd is of gewoon niet uit de knoop te krijgen is, kunt u in ons tuincentrum een groot assortiment kerstverlichting vinden.

Beschadiging is wellicht niet de enige reden om uw kerstverlichting te vervangen. Misschien wilt u overstappen op energiezuinige ledverlichting. Ledverlichting is niet alleen energiezuinig, het wordt ook niet heet, waardoor het ook op allerlei andere manieren is toe te passen dan reguliere lampjes. En niet te vergeten, is het ook nog eens veel kind-vriendelijker. Ledverlichting is verkrijgbaar in verschillende varianten. In ons tuincentrum kunnen wij u hierover informeren.