Lunchroom de Serre!

 

'Gezellig & lekker lunchen, borrelen of koffie drinken!'

 

In het hart van Tuincentrum De Mooij is lunchroom De Serre gevestigd. Een heerlijk kopje (speciale) koffie drinken, van een uitgebreide lunch genieten, borrelen met familie en vrienden of een luxe high-tea houden. Iedere dag (behalve zondag) heten we je graag welkom in onze Serre. Heerlijk even ontspannen tussen het shoppen door. De Serre biedt een uitgebreide lunch- en koffiekaart, met daarnaast maandelijkse specials met voordelige prijzen!

Op sommige dagen zit onze Serre helemaal vol, daarom is het verstandig om van te voren te reserveren om zeker te zijn van een plekje, of als u met een grotere groep komt. U kunt dan het best reserveren via ons telefoonnummer: 071-4080959.

 

Laat u verrassen door ons menu!
 

Klik hier voor de lunchkaart

 Klik hier voor de gebakskaart

          

 

 

 

 

 


 

Broodjes bestellen en afhalen

Ook behoort tot de mogelijkheden om onze luxe broodjes te bestellen en af te halen. Maak uw keuze via onze online menukaart, en bestel vervolgens telefonisch via 071-4080959 of doe jouw bestelling in De Serre.  

Openingstijden tuincentrum

TIP VAN DE SERRE: Geniet van een heerlijke high-tea met allerlei lekkernijen. Voor slechts € 24,00 per persoon kun je hier een hele middag van genieten! Klik hier om via onze website een high-tea te reserveren.

 

Ben je van plan onze Serre binnenkort te bezoeken? Houdt dan rekening met onderstaande openingstijden. We zijn je graag van dienst, en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze Serre. 

Maandag 09:00 tot 17:30 uur
Dinsdag 09:00 tot 17:30 uur
Woensdag 09:00 tot 17:30 uur
Donderdag 09:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 09:00 tot 16:30 uur

 

Let op! Openingstijden kunnen op feestdagen afwijken. Op onze contactpagina vind u eventuele wijzigingen in openingstijden.

                            

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u 1 keer per week onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan! Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.