Bezorginformatie

Bezorgen
Leveringen vinden plaats met PostNL. Wanneer u er voor kiest om de producten te laten bezorgen, worden de producten afgeleverd op het door u aangegeven adres.
De levertijden staan aangegeven bij de producten, als u Maandag t/m Vrijdag voor 12:00 uur besteld wordt uw bestelling meestal de volgende werkdag geleverd.
Voor een bestelling tot € 25,00 zijn wij genoodzaakt het bedrag van € 4,99 voor de verpakking en verzending in rekening te brengen . Bij een bedrag vanaf € 25,00 worden er geen verzendkosten berekend.

UITZONDERING
Tuinmeubelen worden in de postcodegebieden 2160 t/m 2360 boven € 50,00 gratis met onze eigen auto bezorgd. Indien u buiten deze postcode gebieden woont rekenen wij bij een aantal tuinmeubelen (dit staat duidelijk bij de artikelen aangegeven)€ 50,00 voor de bezorging van de tuinmeubelen en worden deze door een transportbedrijf bezorgd.

Afhalen
Wanneer u kiest voor het afhalen van uw product nemen wij contact met u op wanneer u het product kunt afhalen bij ons tuincentrum in Rijnsburg.

Retouren
Terugsturen kan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Onder voorwaarde dat de artikelen onbeschadigd en compleet en in de originele verpakking zitten.
Deze artikelen worden retourzendingen niet geaccepteerd:

  • Beschadigde artikelen.
  • Artikelen die niet in de originele verpakking zitten.
  • Speciaal bestelde artikelen (maatwerk etc.).
  • Boeken CD/DVD's waar de verzegeling van is verbroken.

Bij retourzendingen zijn de transportkosten voor rekening van de klant.
Na ontvangst van de retourzending word het bedrag van het door u gekochte artikel door ons op uw rekening gestort!