Over ons

Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden biedt alles wat u nodig hebt voor huis en tuin, het hele jaar door. Verander eens iets aan uw interieur door uw huis te vullen met de mooiste bloemen en kamerplanten. Of maak van uw tuin een verlengstuk van de woning door een luxe loungeset aan te schaffen en te investeren in een echte Weber barbecue. Ons tuincentrum nabij Leiden biedt al sinds 1999 een ruim assortiment aan binnen- en buitenproducten om uw huis en tuin tot een echt ‘thuis’ te maken.

Maak het gezellig binnen met onze kamerplanten en accessoires

Misschien bent u net verhuisd of is uw woning wel toe aan een nieuwe uitstraling? Kijk dan zeker eens in ons assortiment kamerplanten en woonaccessoires in de buurt van Leiden:

Een paar vrolijke, bloeiende kamerplanten of opvallende cactussen kan een wereld van verschil maken in uw woonkamer. Maar ook snijbloemen geven uw woning zeker een frisse look. Ook aan het eind van het jaar, wanneer het buiten kouder wordt en de feestdagen weer om de hoek komen kijken, vindt u volop sfeer in Tuincentrum de Mooij. Bekijk onze collectie kunstkerstbomen en haal de gezelligheid in huis!

Creëer uw droomtuin met Gardena en 4 Seasons Outdoor

Ook uw tuin kan wel wat vernieuwing gebruiken. U wilt nu toch echt een keer een appelboom planten of bent van plan een gezellige zithoek te creëren waar u al uw zwoele zomeravonden door kunt brengen. De tuinmeubels van 4 Seasons Outdoor combineren een trendy uitstraling met een aangenaam zitoppervlak. Ook een elektrische barbecue of gasbarbecue van Weber zal in uw tuin zeker niet misstaan. Zo geniet u volop van de zomer! Wilt u wat groter onderhoud plegen in de tuin? Maak dan gebruik van de gereedschappen van Gardena. Met de stevige handschoenen, handbijl en hark van Gardena krijgt u iedere klus, van grootschalig struikonderhoud tot het verwijderen van onderhoud, binnen mum van tijd geklaard.

Uw tuincentrum in de buurt van Leiden

Bij Tuincentrum de Mooij staat uw tuin- en woonwens centraal. Bezoek onze winkel iedere werkdag van 8.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag geniet u zelfs nog langer van onze service, want dan zijn we tot 20.00 uur open. Ook op zaterdag kunt u van 8.30 tot 17.00 uur bij ons terecht. Voor extra openingstijden op feestdagen raadpleegt u de website. Kom langs bij ons tuincentrum in de omgeving van Leiden en ontdek wat we u te bieden hebben!