Over ons

Over ons | Tuincentrum de MooijFamiliebedrijf tuincentrum de Mooij biedt alles wat u nodig heeft voor huis en tuin, het hele jaar door. Verander eens iets aan uw interieur door uw huis te vullen met de mooiste bloemen en kamerplanten of maak van uw tuin een verlengstuk van de woning door een luxe loungeset aan te schaffen en te investeren in een echte Weber barbecue. Ook mogen de tuinplanten uiteraard niet worden vergeten.

Al sinds 1999 hét tuincentrum van Rijnsburg

Naast een kwekerij, snijbloemen- en potplantenbedrijf opende op 3 maart 1999 ook een compleet tuincentrum. Waar de familie de Mooij zich voorheen met frisse energie voornamelijk op de anthurium kwekerij richtte, was het beginnen van een compleet tuincentrum al jaren een droom - niet zonder succes. Al in hun openingsjaar ontving het tuincentrum de titel 'beste tuincentrum van 1999'. In 2000, 2001 en 2005 pakte de Mooij de titel opnieuw. Het tuincentrum nabij Leiden biedt sinds de jaren '90 een ruim assortiment aan binnen- en buitenproducten om huis en tuin tot een echt thuis te maken.

ContactOver ons | Tuincentrum de MooijKwaliteit en service

Kwaliteit en service staan nog elke dag hoog op de agenda van de medewerkers van tuincentrum de Mooij. Hierbij onderscheiden de Mooij zich van andere tuincentra. Zo kunt u in de winkel altijd terecht voor groenvragen of met een paar klikken een product bestellen in de webshop. Ons doel is u een zo compleet mogelijke shopervaring te bieden. In de afgelopen jaren is het tuincentrum steeds completer en vernieuwender geworden, waardoor u als klant nog steeds verrast wordt door het assortiment.

Maak het gezellig binnen met onze kamerplanten en accessoires

Misschien bent u net verhuisd of is uw woning wel toe aan een nieuwe uitstraling? Kijk dan zeker eens in ons assortiment kamerplanten en woonaccessoires in de buurt van Leiden:

✓ bloeiende en groene kamerplanten;

✓ cactussen en vetplanten;

✓ potten en manden;

✓ deurmatten.

Over ons | Tuincentrum de MooijEen paar vrolijke, bloeiende kamerplanten of opvallende cactussen kan een wereld van verschil maken in uw woonkamer. Maar ook snijbloemen geven uw woning zeker een frisse look. Ook aan het eind van het jaar, wanneer het buiten kouder wordt en de feestdagen weer om de hoek komen kijken, vindt u volop sfeer in tuincentrum de Mooij. Bekijk onze collectie kunstkerstbomen en haal de gezelligheid in huis!

Creëer uw droomtuin met Gardena en 4 Seasons Outdoor

Ook uw tuin kan wel wat vernieuwing gebruiken. U wilt nu toch echt een keer een appelboom planten of bent van plan een gezellige zithoek te creëren waar u al uw zwoele zomeravonden door kunt brengen. De tuinmeubels van 4 Seasons Outdoor combineren een trendy uitstraling met een aangenaam zitoppervlak. Ook een elektrische barbecue of gasbarbecue van Weber zal in uw tuin zeker niet misstaan. Zo geniet u volop van de zomer! Wilt u wat groter onderhoud plegen in de tuin? Maak dan gebruik van de gereedschappen van Gardena. Met de stevige handschoenen, handbijl en hark van Gardena krijgt u iedere klus, van grootschalig struikonderhoud tot het verwijderen van onderhoud, binnen mum van tijd geklaard.

Uw tuincentrum in de buurt van Leiden

Bij tuincentrum de Mooij staat uw tuin- en woonwens centraal. Bezoek onze winkel iedere werkdag van 8.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag geniet u zelfs nog langer van onze service, want dan zijn we tot 20.00 uur open. Ook op zaterdag kunt u van 8.30 tot 17.00 uur bij ons terecht. Voor extra openingstijden op feestdagen raadpleegt u de website. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum, Kom langs en ontdek wat we u te bieden hebben!

Klik hieronder op de regio waar u woont en lees verder:

Ook voor de beste BBQ´s kom je naar Tuincentrum de Mooij, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Bij Tuincentrum de Mooij vindt u ook de mooiste Bloemist die elke gelegenheid extra speciaal maken, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Bij Tuincentrum de Mooij vindt u een dierenwinkel met de aller beste producten voor uw dierenvriend. klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Bij Tuincentrum de Mooij vindt u ook de mooiste Bloemen die elke gelegenheid extra speciaal maken, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

  Over ons | Tuincentrum de Mooij