Tuincentrum Leiden

Tuincentrum de Mooij is hét complete tuincentrum in Rijnsburg en omgeving Leiden. We bieden alles voor uw huis, zoals:

  • sfeer en cadeau - van kaarsen tot mooie woonaccessoires en zijde bloemen
  • kamerplanten - groene kamerplanten, cactussen en vetplanten en arrangementen
  • potterie - keramieke, kunststof, mandwerk of glazen vazen

Ook voor uw tuin slaagt u in ons tuincentrum nabij Leiden gegarandeerd! Wij hebben alles om uw tuin heel sfeervol te maken:

  • mooie tuinplanten - bloembollen en zaden, bomen, heesters en coniferen en mooie rozen
  • tuinverlichting - licht- en bewegingssensoren en zonne-energie maar ook klassiek en modern
  • tuinmeubelen - van loungesets, ligstoelen tot parasols en voetenbanken. Bestel ook online bij OnsTuinmeubel!

Tuincentrum De Mooij is het leukste tuincentrum van omgeving LeidenUitgebreid assortiment in ons tuincentrum nabij Leiden

In ons tuincentrum nabij Leiden kunt u ook terecht voor bescherming van uw gewas van insecten en slakken, onkruid en schimmels. Bovendien hebben we het grootste barbecue assortiment van de regio met de merken Weber en Monolith! Heeft u een huisdier en verdient deze af en toe wel eens een leuk speeltje of lekkere snack? Wij hebben een complete dierenwinkel in ons tuincentrum, speciaal voor uw hond, kat, knaagdier of vissen! Natuurlijk hebben we nog meer producten in tuincentrum De Mooij nabij Leiden. Bekijk ons gehele assortiment. Kom langs of kijk op onze webshop waar u eenvoudig een bestelling op kunt plaatsen. Als u voor 12:00 's middags bestelt, wordt het de volgende dag geleverd in de omgeving van Leiden. 

Kom langs bij de leukste tuinwinkel De Mooij en spaar voor leuke aanbiedingen

Ons sfeervolle tuincentrum nabij Leiden biedt u 4500 m2 winkelplezier en er staat een gratis kopje koffie voor u klaar in onze lunchroom! Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en leuke nieuwtjes via onze nieuwsbrief. Vraag ook onze klantenkaart aan, bij iedere euro die u besteedt, krijgt u al 1 tot 5 punten op uw klantenkaart. Zo spaart u snel en gemakkelijk kortingen! Neem contact met ons op voor vragen of bekijk onze openingstijden en adresgegevens voordat u langskomt!