Bloemist Leiden

Op zoek naar een bloemist in Leiden? Tuincentrum de Mooij nabij Leiden heeft voor iedere gelegenheid een passend boeket. Kom langs bij onze bloemist en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment snijbloemen en boeketten.

Uw bloemist in de omgeving van LeidenDe beste bloemist nabij Leiden

Bij onze bloemist nabij Leiden vindt u diverse soorten boeketten, van klein tot groot en van ingetogen tot uitbundig. Als u niet in de gelegenheid bent om onze bloemist nabij Leiden te bezoeken kunt u uw bloemen gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij bieden veel boeketten aan zoals:

Tuincentrum de Mooij staat u graag bij in zowel moeilijke als vrolijke periodes in uw leven. In het geval van een begrafenis zoeken we graag samen met u de mooiste bloemen uit die een liefdevolle boodschap uitdragen. Zo neemt u op een passende manier afscheid van uw dierbare. Wij helpen u ook graag om de mooiste dag van uw leven nóg mooier te maken door een prachtig bruidsboeket samen te stellen. Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft! Bent u geïnteresseerd in één van onze arrangementen? Bel dan naar 0031714080959 om een afspraak te maken. Wij nemen graag de tijd voor u.

Bloemetje bestellen bij onze bloemenwinkel nabij LeidenBezoek onze bloemist in de buurt van Leiden!

U kunt onze boeketten gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel. Uw bloemen worden compleet met kaart of lint bezorgd in de regio Leiden. Zo kunnen nog meer mensen genieten van ons kleurrijke assortiment. Laat uw boeket bezorgen bij u thuis of verras iemand anders met een mooi boeket. Vandaag besteld, morgen in huis! Toch liever iets op maat? Bezoek dan onze bloemist nabij Leiden en stel samen met onze bloemist geheel naar eigen smaak een boeket samen. Ook voor andere cadeauartikelen kunt u bij onze bloemist nabij Leiden terecht.

Bezoek de bloemist en andere afdelingen van Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden

Naast een deskundige bloemist, vindt u bij ons tuincentrum in de omgeving van Leiden nog veel meer prachtige afdelingen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze uitgebreide afdeling tuinmeubelen of kom zowel tuin- als kamerplanten bij ons kopen. Wilt u even bijkomen van een vermoeiende maar geslaagde dag shoppen? Rust dan even uit in onze lunchroom. Hier serveren we iedere dag de heerlijkste broodjes en kunt u ook een High Tea of bierproeverij boeken. Kom gezellig langs!  

Een bloemist bezoeken in de omgeving van Leiden? Bekijk het brede assortiment snijbloemen en boeketten van Tuincentrum de Mooij.