Bloemen Leiden

Bloemen Leiden

Op zoek naar de verste en mooiste bloemen rondom Leiden? Tuincentrum De Mooij, slechts 15 minuten van Leiden verwijderd, is dé plek voor elke bloemenliefhebber! In onze bloemenafdeling tref je een indrukwekkende variatie aan snijbloemen aan. We zorgen elke dag voor vernieuwing van ons assortiment, zodat ons deskundig team met zorg en creatieve flair de allermooiste boeketten samenstelt. Zo ben je altijd gegarandeerd van de meest verse bloemen, dichtbij Leiden!

Professioneel advies

Bij Tuincentrum De Mooij, bekend om zijn brede assortiment bloemen en boeketten, staat deskundig advies centraal. Heb je verzorgingstips voor je bloemen nodig, zoek je advies voor het samenstellen van het perfecte boeket voor speciale gelegenheden, of heb je een bijzondere wens? Onze ervaren medewerkers helpen je graag. Elk speciaal moment verdient een bijzondere bloem, en wij zetten ons in om jouw ervaring met onze bloemen uniek te maken.

Stel samen

Of je nu zelf wilt schitteren met een eigenhandig geschikt boeket of een kant-en-klaar boeket in de omgeving van Leiden, bij Tuincentrum De Mooij heb je een uitgebreide keuze aan losse bloemen voor je eigen composities. Je kunt kiezen uit ons assortiment van prachtig samengestelde bloemen. Naast bloemen hebben we ook veel andere dingen zoals potten en manden.

Verse bloemen

Ben je op zoek naar een vertrouwde plek voor verse, hoogwaardige bloemen nabij Leiden? Bij Tuincentrum De Mooij kiezen we elke dag opnieuw voor de meest verse bloemen, waarmee onze professionals de prachtigste boeketten samenstellen.

Ontdek onze bloemen

We nodigen je uit om ons tuincentrum te bezoeken, slechts een korte rit van 15 minuten van Leiden. Of neem contact op via onze website. Ons toegewijde team staat klaar om je te informeren over ons uitgebreide bloemenaanbod bij Tuincentrum De Mooij, jouw nummer één keuze voor bloemen in de buurt van Leiden.

Voor telefonische vragen of om een afspraak te maken, kun je ons bereiken op 0714080959. Ook kun je ons een e-mail sturen op info@tuincentrumdemooij.nl voor al je vragen of specifieke verzoeken. We zien je graag snel bij Tuincentrum de Mooij.

Routebeschrijving vanaf Leiden