BBQ Hillegom

Welkom bij Tuincentrum de Mooij, jouw bestemming voor het meest uitgebreide BBQ-assortiment in de omgeving van Hillegom! Gelegen op slechts 17 minuten rijafstand van het centrum van Hillegom, bieden wij in ons tuincentrum de breedste selectie barbecues in de regio. Bij Tuincentrum de Mooij vindt je alles wat nodig is om uw barbecue-ervaring onvergetelijk te maken.

Of je nu nieuw bent in de wereld van barbecueën of al een doorgewinterde grillmeester, je vindt gegarandeerd de ideale BBQ die aansluit bij jouw behoeften. Ons aanbod omvat diverse soorten barbecues van topmerken, van klassieke houtskool- en gasbarbecues tot moderne elektrische en pellet grills. Welke voorkeur je ook hebt, wij voorzien jouw van de perfecte BBQ en de benodigde accessoires.

BBQ Advies

Bij Tuincentrum de Mooij weten we dat het kiezen van de juiste barbecue een persoonlijke keuze is. Onze deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te ondersteunen bij jouw keuze. Zij beantwoorden graag al jouw vragen, bieden advies op maat en zorgen dat jij de ideale barbecue vindt die past bij jouw smaak, behoeften en budget. 

Persoonlijke service

Wij zorgen ook voor uitstekende service, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe aankoop. Ons team helpt je met de installatie en het gebruiksklaar maken van de BBQ, en deelt waardevolle tips voor het bereiden van heerlijke gerechten.

Bij Tuincentrum de Mooij vindt je niet alleen een uitgebreid aanbod aan barbecues, maar ook alle essentiële benodigdheden en accessoires voor een succesvolle barbecue-sessie. Van hoogwaardige BBQ-gereedschappen en marinades tot smakelijke rubs en sauzen, wij hebben alles om jouw grill avonturen te verrijken.

Kom gezellig langs

Wat houdt je nog tegen? Bezoek Tuincentrum de Mooij, jouw BBQ-speciaalzaak nabij Hillegom. Laat je inspireren door ons omvangrijke assortiment barbecues en accessoires. Onze enthousiaste medewerkers verwelkomen je graag en staan klaar om jou deskundig te adviseren en te helpen bij de keuze van jouw perfecte barbecue.

Online winkelen voor een BBQ

Kunt u niet persoonlijk langs komen? Geen zorgen! Je kunt ook online door ons assortiment bladeren in onze webshop, waar een selectie van onze producten beschikbaar is voor bestelling. Bij Tuincentrum de Mooij zijn we toegewijd om jouw barbecue-ervaring buitengewoon te maken. Ontdek ons assortiment en laat jouw grillkunst schitteren!

Bezoek Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg voor al jouw tuinbenodigdheden en meer! Kom langs op Noordwijkerweg 36 of bel ons op 071-4080959. Vragen? Mail ons op info@tuincentrumdemooij.nl. Ontdek ons aanbod vandaag nog!

Routebeschrijving vanaf Hillegom