Tuincentrum nabij Katwijk

Welk tuincentrum zit er in de buurt van Katwijk? Het beste tuincentrum in uw buurt is Tuincentrum de Mooij. Hier vindt u een zeer uitgebreid assortiment producten voor uw tuin in alle soorten en maten. Deze tuinspecialist in de buurt van Katwijk biedt alles voor huis, tuin en dier en verkoopt de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Tuincentrum de Mooij is een sfeervol tuincentrum en biedt gratis verzending voor bestellingen boven de €75.

Tuincentrum nabij Katwijk bezoek tuincentrum de Mooij Rijnsburg

Uitgebreid assortiment in hét tuincentrum van de Bollenstreek

Tuincentrum de Mooij staat bekend om het ruime assortiment dat voor ieder wat bevat. De mogelijkheden zijn eindeloos en niets is te gek voor ons. Wat is het assortiment van het tuincentrum? Lees verder voor meer informatie over het ruime aanbod dat u kunt verkrijgen bij ons.

  • Wat u ook zoekt voor uw tuin; bij Tuincentrum de Mooij vindt u het. Tuinplanten, plantenbakken en bloempotten, potgrond en meststoffen en zelfs tuinverlichting en -gereedschap zitten allemaal in het assortiment!
  • Ook producten voor binnenshuis gebruik zijn gemakkelijk bij ons te verkrijgen. Denk aan allerlei prachtige kamerplanten en bijbehorende benodigdheden, evenals leuke huisaccessoires zoals geurkaarsen of deurmatten.
  • In een tuin horen tuinmeubelen. Kies uit verschillende vooraanstaande merken. Kies uit loungesets, ligstoelen, houten bankjes en nog veel meer.
  • Haal het beste uit uw zomer met bijvoorbeeld een BBQ van Weber! Een bezoek aan Tuincentrum de Mooij betekent een bezoek aan onze complete BBQ-shop. Dankzij het ruime aanbod, inclusief de best verkochte modellen en merken van heel Nederland kan uw zomer niet meer stuk.
  • Vergeet rond de feestdagen geen bezoek te brengen aan onze spectaculaire kerstshow. Niet alleen is dit jaarlijkse evenement ongelooflijk gezellig, maar het biedt bezoekers ook een kijkje in ons exclusieve kerstassortiment. Kom langs in het beste tuincentrum van de Bollenstreek, nabij Leiden, Valkenburg en Noordwijk.

Welk tuincentrum rondom Katwijk is open

Welk tuincentrum is vandaag open? Een bezoek brengen aan het prachtige Tuincentrum de Mooij kan 6 dagen per week! Vergaap u aan een ongelooflijk aanbod producten voor huis, tuin en dier.

Bij Tuincentrum de Mooij kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment barbecues in alle soorten en maten, evenals deskundig advies op maat over de beste keuze voor u. Tuincentrum de Mooij verkoopt BBQ’s van de merken Weber, Cobb en The Bastard. Wij organiseren regelmatig BBQ demo’s waarbij onze experts de verschillende modellen testen voor publiek en u helpen bij het maken van de juiste keus. Kom snel langs!

Ook voor de beste bloemen kunt u bij onze bloemenwinkel terecht. Na een lange dag winkelen bij Tuincentrum de Mooij wilt u niets liever dan een ontspannend moment en een heerlijke lunch. Daarvoor is De Serre de perfecte plek. De Serre is De Mooij's eigen lunchroom en biedt gasten van het tuincentrum een fantastische mogelijkheid om weer even op adem te komen. Kom langs voor een kopje koffie, een lunch, een borrel of zelfs een high-tea! Ook De Serre is 6 dagen per week open en sluit doorgaans een half uur eerder dan het tuincentrum zelf.

Tuincentrum nabij Katwijk de Mooij in Rijnsburg

Bezoek Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg

Wat zijn de openingstijden van Tuincentrum de Mooij? Tuincentrum de Mooij kan 6 dagen per week bezocht worden. Bekijk onze contactpagina voor specifiekere informatie. Tuincentrum de Mooij ligt in Rijnsburg en is gemakkelijk te bereiken vanuit plekken als Wassenaar en Katwijk. Een bezoek aan onze winkel betekent het hebben van verschillende handige faciliteiten tot uw beschikking, zoals gratis verzendingen boven de €75 en bezorging binnen 1 werkdag als u bestelt voor 12:00. Tot ziens bij Tuincentrum de Mooij!

 

Routebeschrijving vanaf Katwijk