Dierenwinkel Leiden

Bent u op zoek naar een complete dierenwinkel in de omgeving van Leiden? Kom dan eens langs bij de dierenwinkel van Tuincentrum de Mooij. Hier koopt u alles voor uw lieve huisdier. Wij verkopen schattige producten van lief! Lifestyle voor uw hond of kat, maar ook voor uw knaagdier, vis of vogel kunt u bij ons terecht.

lief! lifestyle dierenaccessoires bij de dierenwinkel van de Mooij dichtbij LeidenKom langs bij onze dierenwinkel nabij Leiden!

In de dierenwinkel van Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden koopt u de leukste artikelen van lief! lifestyle. Wij bieden standaard 15% korting op al onze lief! lifestyle producten. Grijp dus nu uw kans en schaf de leukste dierenaccessoires aan tegen een lage prijs! Ons uitgebreide lief! assortiment bestaat onder andere uit:

lief! lifestyle dierenaccessoires zien er niet alleen hip uit, maar ze zijn ook nog eens heel comfortabel. Zo zijn de manden aan de binnenkant bekleed met zachte pluche. Uw hond of kat zal hier heerlijk in slapen. De vrolijke printjes, mooie details en luxe afwerkingen maken de dierenaccessoires van lief! lifestyle zo populair!

Alles voor uw huisdier bij onze dierenshop in de buurt van Leiden

Wij van Tuincentrum de Mooij begrijpen dat u enkel het beste wilt voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vissen. U koopt bij ons dan ook topmerken, zoals Lief!, Tetra en Gebr. De Boon. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw huisdier gezond is en blijft en daarom is het erg belangrijk dat uw huisdier het juiste voedsel binnenkrijgt. In onze dierenwinkel nabij Leiden vindt u diverse schappen met een uitgebreid aanbod dierenvoeding. Wanneer uw diertje zich even niet zo goed voelt, staan wij ook graag voor u klaar. In onze dierenapotheek koopt u daarom diverse middeltjes om uw hond, kat, cavia of konijn er weer bovenop te helpen. Verder verkopen wij alle standaardbenodigdheden voor huisdieren, zoals drinkflesjes, voerbakken en hokken, maar ook luxe artikelen waar uw huisdier gelukkig van wordt. Koop bijvoorbeeld een spannende speeltunnel voor uw hamster of trakteer uw hond of kat op een lekkere snack.

Bezoek onze dierenwinkel nabij Leiden nu ook online

Een groot deel van onze dierbenodigdheden bestelt u nu online. Stop met het afstruinen van schappen en vergelijk onze producten gemakkelijk online. Ook al onze lief! lifestyle producten zijn online te bestellen. Bestelt u vóór 12 uur 's middags, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. Wij bezorgen in de omgeving van Leiden en omstreken. Bezoek onze dierenwinkel nu online of kom gezellig langs!