Tuincentrum Alphen aan den Rijn

Tuincentrum Alphen aan den Rijn

Bent u een enthousiaste tuinliefhebber op zoek naar een inspirerend tuincentrum in de buurt van Alphen aan den Rijn? Zoek niet verder! Tuincentrum de Mooij, gevestigd in het prachtige Rijnsburg, is de ultieme bestemming voor inwoners van Alphen aan den Rijn en omliggende steden die hun groene dromen willen verwezenlijken.

Een Groen Paradijs voor Jouw Tuin

Bij Tuincentrum de Mooij vindt u een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten, bloemen, zaden en alles wat u nodig heeft om uw tuin te transformeren tot een groen paradijs. Ons assortiment is met zorg samengesteld om aan al uw tuinwensen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen om uw tuin op te fleuren, sierlijke struiken voor een prachtige haag, of biologische groenten om uw eigen moestuin te beginnen, wij hebben precies wat u nodig heeft.

Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie hoogwaardige tuingereedschappen, meststoffen en potgronden om ervoor te zorgen dat uw tuinprojecten succesvol verlopen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw groene oase.

Deskundige Service en Persoonlijke Aandacht

Bij Tuincentrum de Mooij geloven we in persoonlijke service en aandacht voor onze klanten. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor u klaar om u te assisteren bij al uw tuinbehoeften. Of u nu advies nodig heeft over de beste plantensoorten voor uw tuin, tips wilt voor het onderhouden van uw gazon, of hulp bij het selecteren van de juiste potgrond, wij zijn hier om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Genieten in Lunchroom de Serre

Midden in ons tuincentrum vindt u Lunchroom de Serre. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een uitgebreide lunch, gezellig borrelen met familie en vrienden, of uzelf trakteren op een luxe high-tea. Elke dag, behalve op zondag, heten we u van harte welkom in onze Serre. Hier kunt u heerlijk ontspannen tussen uw winkelavonturen door. Onze Serre biedt een gevarieerde lunch- en koffiemenukaart, en we presenteren maandelijks speciale aanbiedingen met aantrekkelijke prijzen!

Reserveren in de Serre

Op bepaalde dagen kan onze lunchroom de Serre erg populair zijn en snel volgeboekt raken. Daarom raden we u aan om vooraf te reserveren om zeker te zijn van een plekje, vooral als u met een grotere groep komt. U kunt uw reservering eenvoudig plaatsen door te bellen naar ons telefoonnummer: 071-4080959.

Dichtbij voor Alphen aan den Rijn

Goed nieuws voor inwoners van Alphen aan den Rijn! Tuincentrum de Mooij is slechts een korte rit van een half uur vanaf het centrum van Alphen aan den Rijn. Dat betekent dat u snel en gemakkelijk toegang heeft tot ons prachtige tuincentrum, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor uw tuinprojecten. Bij ons kunt u niet alleen genieten van ons uitgebreide assortiment en deskundige service, maar ook van een ontspannen winkelomgeving waar u kunt rondwandelen en inspiratie kunt opdoen voor uw tuinplannen. Of u nu een snelle boodschap wilt doen of een ontspannen dagje wilt doorbrengen tussen de bloemen en planten, wij heten u van harte welkom bij Tuincentrum de Mooij.

Waar wacht u nog op? Kom langs bij Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg en ontdek de schitterende wereld van tuinieren en buitenleven. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het creëren van de tuin van uw dromen!