Dierenwinkel Wassenaar

Dierenwinkel Wassenaar

Op zoek naar een uitgebreide dierenwinkel in de prachtige omgeving van Wassenaar? Kom dan langs bij onze dierenwinkel, gelegen op slechts 10 minuten rijden van Tuincentrum de Mooij. Hier vindt u alles wat uw geliefde huisdier nodig heeft. Bij ons bieden we een breed assortiment aan producten voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels, inclusief een mooie verzameling lief! lifestyle dierenaccessoires. En vergeet niet uw huisdier mee te nemen tijdens uw bezoek, want wie weet nu beter wat ze lekker vinden en leuk vinden dan zijzelf?

lief! lifestyle dierenaccessoires bij de dierenwinkel van de Mooij

In onze dierenwinkel vindt u een luxe selectie dierenproducten van lief! lifestyle. Deze producten combineren niet alleen stijl en eigentijds design, maar bieden ook het hoogste niveau van comfort voor uw huisdieren. Onze manden, bijvoorbeeld, zijn gevoerd met zacht pluche aan de binnenkant, waardoor ze een heerlijke slaapplaats bieden voor uw hond of kat. De vrolijke prints, fraaie details en hoogwaardige afwerking maken de dierenaccessoires van lief! lifestyle tot een favoriet onder huisdierbezitters.

In onze dierenwinkel in de buurt van Wassenaar krijgt u standaard 15% korting op al onze lief! lifestyle producten. Dit is uw kans om de leukste dierenaccessoires aan te schaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Ons lief! assortiment omvat onder andere:

Bij Tuincentrum de Mooij begrijpen we dat u alleen het beste wilt voor uw huisdier. Daarom bieden we producten van topmerken zoals Lief!, Tetra en Gebr. De Boon. De gezondheid van uw huisdier staat voorop, daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige dierenvoeding. Als uw huisdier niet helemaal fit is, staan we klaar om u te helpen. In onze dierenapotheek vindt u diverse producten om uw honden, katten of knaagdieren weer snel de oude te krijgen

Naast essentiële benodigdheden voor huisdieren, zoals drinkflessen, voerbakken en hokken, bieden we ook luxe items waarmee uw huisdier gelukkig zal zijn. Trakteer bijvoorbeeld uw hamster op een spannende speeltunnel of verwen uw hond of kat met heerlijke snacks.

Bestel uw dierenproducten bij ons ook online 

Een groot deel van ons assortiment is nu ook online te bestellen, zodat u niet langer door de schappen hoeft te struinen. Vergelijk eenvoudig onze producten online, inclusief de lief! lifestyle producten. Plaatst u uw bestelling voor 12 uur 's middags, dan ontvangt u uw producten de volgende dag al. We bezorgen in de omgeving van Wassenaar en omliggende gebieden. U bent van harte welkom in onze online dierenwinkel, of kom gezellig langs in onze fysieke winkel.