Activiteiten

Het hele jaar door (maar vooral rond het voorjaar en voor de kerstperiode) organiseert tuincentrum de Mooij in Rijnsburg ontzettend leuke activiteiten. Van barbecuedemonstraties tot knutselen voor kinderen en van een vijverdag tot leuke VIP avonden voor klantenkaarthouders. 

Doe gezellig mee! 

Autoshow AC van Egmond

Zaterdag 20 april en Maandag 22 april (2e Paasdag) is Autocentrum van Egmond weer aanwezig op ons parkeerterrein met de mooiste auto's.

Lees meer...
Data: en meer...
8 juni Demonstratie Cobb bbq

Op zaterdag 8 juni hebben wij een demonstratie op een Cobb bbq die gegeven wordt door een echte kok van Cobb. Kom langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Lees meer...
Datum:
Demonstratie Weber bbq 15 juni

Zaterdag 15 juni demonstratie Weber Bbq Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Maar hebben natuurlijk ook vele modellen op gas en op electrisch.  

Lees meer...
Datum:
Educatieve dag met uilen van Arachno

Zaterdag 22 juni van 12.00 tot 17.00 hebben wij een educatieve dag met vele soorten uilen van Arachno. Wil jij met ze op de foto.

Lees meer...
Datum:
Zaterdag 22 juni Open tuinendag!

Zaterdag 22 juni is het Open Tuinendag in Rijnsburg. Die dag ligt Tuincentrum de Mooij ook op de route om een kijkje te nemen naar ons grote plantenassortiment.  

Lees meer...
Datum:
Dr Woof

Dr. Woof! is de vakkundige en voordelige dierendokter die 3 keer per jaar bij ons in de winkel komt. Zij combineren uitstekende service met superscherpe tarieven en gemak. 20 maart is Dr Woof er van 14.15 tot 15.15 uur 26 juni is Dr Woof er van 12.00 tot 13.30 30 november is Dr Woof er van 12.30 tot 14.00 Afspraak maken is niet nodig, u kunt in dat tijdstip gewoon binnen lopen!

Lees meer...
Data: en meer...
Educatieve dag met reptielen van Arachno

Zaterdag 5 oktober van 12.00 tot 17.00 hebben wij een educatieve dag met vele soorten Reptielen van Arachno. Wil jij met ze op de foto?      

Lees meer...
Datum: