Bloemen Rijnsburg

Bent u op zoek naar mooie bloemen in de buurt van Rijnsburg? Kom dan eens langs bij de bloemist van Tuincentrum de Mooij. U koopt bij ons de fleurigste boeketten en deze zijn ook online te bestellen. Kom een mooie bos bloemen kopen voor uzelf of voor een ander!

Kom bloemen kopen bij ons tuincentrum in Rijnsburg Kom bloemen kopen bij Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg!

Eeuwen geleden werden bloemen al gebruikt bij belangrijke gebeurtenissen. Bloemen brengen namelijk sfeer, kleur en gezelligheid in huis en zijn daarom het ideale cadeau; voor uzelf of voor iemand anders. Bent u op zoek naar bloemen in de buurt van Rijnsburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons complete tuincentrum in Rijnsburg vindt u verschillende soorten snijbloemen die wij los verkopen en waar onze bloemisten prachtige boeketten van maken. Ons aanbod is seizoensgebonden. Zo verwerken onze bloemisten in de herfst bijvoorbeeld eikenblad, gladiolen en chrysanten in onze boeketten en in de zomer zonnebloemen, delphinium en rozen. U kunt ook ter plekke een boeket laten samenstellen, geheel naar uw eigen smaak!

Prachtige snijbloemarrangementen in Rijnsburg

Onze deskundige bloemisten stellen ook met veel liefde allerlei prachtige snijbloemarrangementen samen. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld:

Met de bloemen van Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg maakt u echt iets bijzonders van uw bruiloft. Maak een afspraak door te bellen naar 0031714080959, zodat we even rustig met u kunnen gaan zitten om uw wensen door te spreken. Onze bloemisten zullen vervolgens hun uiterste best doen om een prachtige boeket samen te stellen, speciaal voor de mooiste dag van uw leven. Ook wanneer u een dierbare heeft verloren, willen we u graag ondersteunen. Een mooie begrafenis kan erg helpen bij het verwerken van uw verlies en hier hoort natuurlijk een prachtig rouwboeket bij. Uiteraard hopen wij natuurlijk dat u ons tuincentrum bezoekt met een vrolijkere reden, zoals het uitzoeken van een geboorteboeket of prachtige bloemen voor Moederdag!

U bestelt nu ook online boeketten in onze webshop

Via de webshop van Tuincentrum de Mooij kunt u bloemen bestellen en vervolgens laten bezorgen door heel Nederland. Dit is mogelijk door ons lidmaatschap bij Fleurop. Bestel vandaag een prachtig boeket voor uzelf of een ander en de bloemen worden morgen bezorgd. Ook onze arrangementen zijn online te bestellen. We maken deze vaak op met mooie potterie, zoals een pot, schaal of mand. Natuurlijk bent u altijd welkom in ons uitgebreide tuincentrum in Rijnsburg. U vindt hier onder andere een mooie plantenafdeling, diverse tuinmeubelen en een topdierenwinkel. Kom ook eens langs in onze Lunchroom voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een gezellige High Tea! Bekijk ons menu.

Bloemen kopen in Rijnsburg? Bij Tuincentrum de Mooij koopt u diverse boeketten, die u ook online kunt bestellen.