Houten tuinmeubelen Leiden

Bij Tuincentrum De Mooij nabij Leiden kunt u terecht voor diverse soorten houten tuinmeubelen. Houten tuinmeubelen geven uw tuin een natuurlijke en robuuste uitstraling. U denk misschien dat meubels van dit materiaal heel veel onderhoud nodig hebben, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn!

Soorten houten tuinmeubelen die wij verkopen nabij LeidenKoop uw houten tuinmeubelen nabij Leiden!

Bij Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden koopt u tuinmeubelen van diverse soorten hout. Wij verkopen:

  • Hardhouten tuinmeubelen
  • Tuinmeubelen van vurenhout
  • Teakhouten tuinmeubelen

Hardhout is een verzamelnaam voor tropische houtsoorten met een hoge hardheid. Deze houtsoort is erg duurzaam en is daarom uitermate geschikt om tuinmeubels van te maken. Hardhout wordt langzaam gedroogd, waardoor het beter bestand is tegen het Nederlandse klimaat. Tuinmeubels die gemaakt zijn van hardhout zijn wat lichter gekleurd en ze geven uw tuin een tropische uitstraling! Vurenhout ziet er wat robuuster uit en wordt vaak gekleurd in een grijze of witte tint. Teak is een houtsoort die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië komt, maar nu ook veel gekweekt wordt in de tropen. Het is een sterke en duurzame houtsoort die nauwelijks splintert. Doordat het van nature een vettige houtsoort is, blijven uw teakhouten meubelen lang mooi. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over verschillende soorten houten tuinmeubelen. Wij verkopen ook meubels voor binnen

Zo onderhoudt u uw tuinmeubelen van houtKom houten tuinmeubelen kopen in de buurt van Leiden!

Natuurlijk wilt u de houten tuinmeubelen die u gekocht heeft bij ons tuincentrum in de buurt van Leiden zolang mogelijk mooi houden. Hier is een beetje onderhoud voor nodig. Wanneer u de tuinmeubelen net heeft gekocht is het zeker van belang om ze te bewerken met houtreiniger. Maak de tuinmeubelen daarna regelmatig schoon met een sopje of houtreiniger, zodat mossen en algen zich niet gaan hechten. Hardhout heeft daarnaast nog wat extra onderhoud nodig, omdat de houtsoort gewend is aan een klimaat met een hogere vochtigheid. Behandel Hardhouten tuinmeubelen daarom om de twee maanden met een beschermer of olie. Zo blijft de kleur lang mooi. Bent u op zoek naar houten tuinmeubelen die weinig onderhoud nodig hebben? Kies dan voor meubelen van teak. Door de natuurlijke oliën in deze houtsoort, blijven de meubels lang mooi. In de winter en in regenachtige periodes raden wij u aan om uw houten tuinmeubelen op te bergen in een schuur of af te dekken met een hoes. Ook hoezen en reinigingsmiddelen koopt u bij ons!

Kom langs bij onze showroom nabij Leiden of bestel uw tuinmeubelen online

In onze showroom nabij Leiden staan al onze houten tuinmeubelen voor u uitgestald. Kijk even rustig rond en laat u goed adviseren. Wij zijn dealer van onder andere de merken 4 Seasons Outdoor, Platinum, Hartman en OnsTuinmeubel. Of kies er voor om de tuinmeubelen online te bestellen in onze webshop. Let op: hier vindt u maar een deel van ons assortiment. We bezorgen de tuinmeubelen bij u thuis in de omgeving van Leiden. Op al onze producten krijgt u twee jaar garantie. Of kom uw houten tuinmeubelen ophalen in ons gezellige tuincentrum dichtbij Leiden!