Kantoor- Hotelbeplanting

Al jaren lang zijn wij ervaren in het verzorgen van kantoor- en hotelbeplanting. Een omgeving creëren waar uw werknemers of gasten zich prettig voelen, een goede sfeer ervaren en iedere ochtend vrolijk binnen kunnen wandelen. Bij Tuincentrum De Mooij kunnen wij u volledig adviseren over planten die geschikt zijn voor op kantoor, in het hotel of in het restaurant. Natuurlijk werken wij met uw wens!

 

Wat voor soort planten bieden wij aan voor kantoor- of Hotelbeplanting?

De stijl van iedere locatie is verschillend, daarnaast is de oppervlakte ook wisselend. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u bij ons de juiste kamerplanten vinden. Wist je dat je ook kunt kiezen voor planten die een luchtzuiverende werking hebben? Dat is nog eens mooi meegenomen! Naast de plant is het ook belangrijk om een geschikte en bijpassende pot te kiezen. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen we de hoogte in werken met bijvoorbeeld smalle & hoge planten. Als je niet genoeg tijd hebt om iedere keer de planten water te geven, dan zijn zijde planten een uitstekende optie. Deze planten hebben een uitstekende uitstraling, en je hoeft er nooit naar om te kijken!

 

                              

 

Nóg makkelijker te onderhouden!

Misschien heeft u weleens gehoord van Zeoponic: Vulkanisch gesteente dat zeer poreus (sponsachtig) is. Deze eigenschap maken Zeoponic zeer geschikt voor een professionele verzorging van uw kamerplanten. Als extraatje maken we hierbij een watermeter, zodat je precies kunt zien wanneer de planten water nodig hebben. Benieuwd naar dit systeem? Neem gerust contact op als u vragen heeft of om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

                          

 

Waarom planten voor op kantoor of in het hotel van Tuincentrum De Mooij?

Planten zijn steeds meer van belang bij het inrichten van kantoren. Ze zorgen niet alleen voor een goede luchtvochtigheid, maar zuiveren ook de lucht. Daarnaast zorgt het groen voor veel meer creativiteit en positieve energie! Ook de uitstraling van de entree, de parkeerplaats of de vergaderruimte kan een heel stuk opknappen door het gebruik van groen. Tuincentrum De Mooij uit Rijnsburg is hier sterk in, en doet het al jaren! Daarnaast hoeft u het niet allemaal zelf te doen, wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste planten & potten, maar daarnaast komen wij ze ook brengen en kunnen wij helpen met het plaatsen van alle planten. Twijfel dus niet, en neem gerust en vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Laat uw gegevens onderaan deze pagina achter, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Tot ziens bij Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg voor kantoorbeplanting en nog veel meer!

 

                            

 

U bent bij ons in het tuincentrum aan het juiste adres voor een divers assortiment aan kamerplanten, zowel bloeiend als groen en uiteraard ook voor kunst planten! Daarnaast kunnen wij u indien nodig voorzien van advies op het gebied van kantoor beplanting. Wij helpen u graag met onze jarenlange kennis en ervaring! Ook voor potterie, tuingereedschap en vele andere artikelen kunt u bij ons terecht. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en heten wij u van harte welkom. 

Meer weten over kantoorbeplanting?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij spoedig contact met u op. 

Velden met * zijn verplicht.