Kerstbomen Rijnsburg

Kerstbomen kopen in Rijnsburg of online in onze webshop!Wilt u deze Kerst een mooie, echte kerstboom uit Rijnsburg? Bij tuincentrum De Mooij hebben wij vanaf december weer de Nordmansparren en Fijnsparren in de aanbieding. De echte kerstbomen hebben een heerlijke dennengeur en daarmee heeft u de echte kerstsfeer te pakken. Vindt u het ook zo leuk als de kerstperiode weer aanbreekt? Gezellig meezingen met de kerstliedjes en ondertussen de kerstboom optuigen met leuke versieringen zoals kerstballen en guirlandes. Een heerlijke wandeling in de sneeuw in Rijnsburg maken en daarna opwarmen met een lekkere warme kop chocomelk met slagroom. Ja, de kerstperiode is de fijnste periode die er is. 

Kerstbomen kopen in Rijnsburg

In tuincentrum De Mooij heeft u keus uit verschillende kerstbomen. Zo hebben wij de echte, verse kerstbomen en kunstkerstbomen. Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Deze zijn inclusief lichtjes, makkelijk uit te vouwen en weer op te bergen, zodat u de kunstkerstboom volgend jaar weer kunt gebruiken. De nieuwste kerstversieringen, kaarsen en kandelaars, kerststukjes, sneeuwwitte cyclamen, al deze artikelen maken van de Kerst een feest. Onze kerstverlichting maakt uw kerstboom helemaal af en is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit:

  • binnenverlichting - voor decoratie in huis of in de kerstboom;

  • buitenverlichting - voor in de voor- of achtertuin, balkon of (kerst)boompjes buiten;

  • LED verlichting;

  • gekleurde lichtjes;

  • flikkerende lichtjes.

Bekijk ons assortiment voor de kerst ook online in onze webshop. Als u voor 12 uur 's middags bestelt, heeft u het morgen al in huis. Wij bezorgen in de omgeving van Rijnsburg.

Bezoek tuincentrum De Mooij

Al ruim voor de kerstdagen zorgen onze deskundige medewerkers in Rijnsburg voor een zeer gezellige kerstsfeer en is onze kerstafdeling met veel aandacht ingericht. De kerstartikelen zijn prachtig uitgestald in ons tuincentrum. Onze verse kerstbomen komen iets later, zo rond december. Kom gezellig naar onze sfeervolle kerstafdeling en shop uw kerstartikelen bij elkaar. Dit kan ook via onze webshop. Neem contact met ons op of bekijk onze openingstijden rond de feestdagen. Graag tot ziens en alvast fijne Kerstdagen!

Bekijk onze kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree.