MooijVuurwerk

Ga knallend het nieuwe jaar in met vuurwerk van MooijVuurwerk!

 

De voorbereidingen voor de vuurwerkverkoop zijn al in volle gang. Ook u kunt vanuit huis voorbereiden op een knallend oud & nieuw. Momenteel is onze vuurwerk webshop in de lucht, en is er de mogelijkheid om al uw vuurwerk alvast vooruit te bestellen. Zo bent u zeker van het vuurwerk die u graag wilt, en kunnen wij het alvast voor u klaarzetten.

 

Meteen bestellen? Ga naar de website van MooijVuurwerk!

 

                                

 

Op donderdag 29 December & vrijdag 30 December heeft u de mogelijkheid om uw bestelling op te halen bij Tuincentrum De Mooij, Noordwijkerweg 36, 2231NL in Rijnsburg. Daarnaast is het die dagen ook mogelijk om zonder bestelling vuurwerk te komen halen. Bij het bestellen kiest u zelf een dag en tijd uit die het best uit komt. Met ons team helpen we u graag, en staat de bestelling klaar terwijl u wacht. Op zaterdag 31 December kun je jouw bestelling niet ophalen, maar is er wel de mogelijkheid om zonder bestelling vuurwerk te komen halen. Wees er van bewust dat er dan een kans bestaat dat bepaalde soorten vuurwerk niet meer beschikbaar zijn als je ze komt halen zonder te bestellen. Doe je dit wel? Dan ben je er van verzekerd dat het niet uitverkocht is. Wij raden dus aan om vooraf te bestellen!

 

MooijVuurwerk staat bekend om één van de meest ruime assortimenten aan vuurwerk voor enorm scherpe prijzen. Daarom hebben wij iedere dag acties op onze webshop, zodat u voordelig uw vuurwerk kunt bestellen. Op onze Instagram pagina & Facebook pagina blijft u op de hoogte van alle acties en nieuwtjes. Hieronder ziet u een paar van onze lopende acties.

 

                                         

 

Kunt u niet wachten? Dan bieden wij ook al de mogelijkheid om

kindervuurwerk te halen bij Tuincentrum De Mooij.

Knetters, fonteintjes, sterretjes en nog veel meer!

Wij vinden het ook ontzettend belangrijk dat iedereen op

een leuke manier het nieuwe jaar in kan gaan, dat betekent

dus dat we wel voorzichtig moeten zijn. Neem daarom ook

gelijk je vuurwerk bril mee! Bij het bestellen op onze

website krijg je die er gratis bij!