Gratis thuisbezorging!!

Nieuwe service! GRATIS thuisbezorging!

Het zijn bizarre tijden. Tijden waarin we allemaal moeten schakelen en creatief moeten zijn, dus hebben wij tijdens deze onzekere tijd dat wij de richtlijnen van het RIVM moeten aanhouden een Gratis Bezorgservice!

Bent u vanwege gezondheidsredenen of andere omstandigheden niet in de gelegenheid ons tuincentrum te bezoeken? Wij bieden u de mogelijkheid om planten, potten,
gereedschap, meststoffen, bloemen etc. te bestellen via info@tuincentrumdemooij.nl , telefonisch via 071 408 09 59 of via Whatsapp 0617612661.

Om dit te realiseren zetten wij per vandaag extra krachten in om onze thuisbezorging uit te breiden en u nog beter van dienst te kunnen zijn. Vandaag besteld (mits voorradig) is
vandaag bezorgd. *Geen bezorgkosten bij minimale besteding van €25,-

(* Bezorggebied is Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Oegstgeest, Voorhout, overige plaatsen zullen wij wel kosten berekenen)


Betaling vindt vooruit plaats via Tikkie (of bankoverschrijving). Voor uw en onze gezondheid houden wij gepaste afstand en bezorgen wij uw bestelling tot aan de deur.
Zo verkleinen we samen de kans op besmetting.


Onze winkel is nog gewoon open en uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de regering nauwgezet op. Zo is onze lunchroom de Serre gesloten, houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, worden de winkelwagens dagelijks schoongemaakt, stimuleren we pinbetalingen, houden het aantal winkelende klanten in de gaten en schudden we geen handen.


Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe.


Team Tuincentrum de Mooij

 

Veel gestelde vragen:

 • Vanaf welk bedrag kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
  Wij bezorgen vanaf een orderbedrag van € 25,- in de omgeving*. 
   
 • Kan ik betalen bij de bezorger en is dit veilig?
  Wij volgen de RIVM richtlijnen en bezorgen daarom met gepaste afstand. Onze bezorgers plaatsen de bestelling voor je deur en laten weten dat zij er zijn. Als je nog moet betalen, dan kan dat bij de bezorger alleen contant. Onze bezorger ontvangt dan graag het bedrag gepast wat u dan voor hem klaar legt.
   
 • Ik betaal liever vooraf, kan dat ook?
  Indien je het op dit moment niet prettig vindt om bij bezorging te betalen, is het ook mogelijk om dit vooraf via een Tikkie te voldoen. Onze klantenservice zorgt dat u een Tikkie ontvangt.