bezorgservice

Nieuwe service! GRATIS thuisbezorging!

Het zijn bizarre tijden. Tijden waarin we allemaal moeten schakelen en creatief moeten zijn, dus hebben wij tijdens deze onzekere tijd dat wij de richtlijnen van het RIVM moeten aanhouden een Gratis Bezorgservice!

Omdat onze winkel nu gesloten is t/m dinsdag 14 januari 2022 en u ons tuincentrum niet kan bezoeken,  bieden wij u de mogelijkheid om planten, potten, kerstbomen, kerststukken, cadeaukaarten, bloemen, dierenvoeding etc. te bestellen via:

info@tuincentrumdemooij.nl

Telefonisch via 071 408 09 59 of via

Whatsapp 0617612661.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00t/m 17.00 uur en zaterdag van 9.00 t/m 17.00 uur!

Vandaag besteld (mits voorradig) is vandaag bezorgd. *Geen bezorgkosten bij minimale besteding van €25,-

(* Bezorggebied is Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Oegstgeest, Voorhout, overige plaatsen zullen wij wel kosten berekenen)


Betaling vindt vooruit plaats via Tikkie . Voor uw en onze gezondheid houden wij gepaste afstand en bezorgen wij uw bestelling tot aan de deur.
Zo verkleinen we samen de kans op besmetting. Contant kan ook bij onze chauffeur!


Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe.


Team Tuincentrum de Mooij

 

Veel gestelde vragen:

 • Vanaf welk bedrag kan ik mijn bestelling laten bezorgen?
  Wij bezorgen vanaf een orderbedrag van € 25,- in de omgeving*. 
   
 • Kan ik betalen bij de bezorger en is dit veilig?
  Wij volgen de RIVM richtlijnen en bezorgen daarom met gepaste afstand. Onze bezorgers plaatsen de bestelling voor je deur en laten weten dat zij er zijn. Als je nog moet betalen, dan kan dat bij de bezorger contant of per pin. Bij contant ontvangt onze bezorger dan graag het bedrag gepast wat u dan voor hem klaar legt.
   
 • Ik betaal liever vooraf, kan dat ook?
  Indien je het op dit moment niet prettig vindt om bij bezorging te betalen, is het ook mogelijk om dit vooraf via een Tikkie te voldoen. Onze klantenservice zorgt dat u een Tikkie ontvangt.