Tuincentrum de Mooij in de race bij zoektocht naar de Leukste Winkel

Tuincentrum de Mooij in de race bij zoektocht naar de Leukste Winkel

Elke winkel is uniek. Maar wat maakt een winkel nou de leukste van de gemeente Katwijk? Bij de Verkiezing van het Leukste Winkel kan er nu gestemd worden via www.leukstewinkelverkiezing.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een reis voor 2 personen naar Parijs, de nieuwe iPad, of een dagje wellness.

Goed doel

Er kan tot en met 31 januari 2012 worden gestemd via www.leukstewinkelverkiezing.nl. Stemmen is kostenloos. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Kika, dat kanker bij kinderen de wereld uit wil helpen.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor onder meer sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de persoonlijke service. In iedere gemeente zijn er na 22 februari 2013 twee winnende winkels: de winkel met de meeste stemmen en de winkel met de hoogste waarderingscijfers.

Provinciewinnaars
De winnaars van de gemeente gaan door naar de provincie-ronde.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer KiKa, Travelexclusive.com, Thermen Bussloo en Leuk voor Jou. De organisatie is in handen van Vote Company.

Klik hier om te STEMMEN