Proefzitweekend

Proefzitweekend

Kom jij ook in het weekend van 23 en 24 maart in onze Tuinmeubels Proefzitten?

Als je dit weekend dan ook nog een tuinset aanschaft krijg je van een ons een heerlijk Wijnpakket Cadeau!

Wij hebben meer dan 30 tuinmeubelsets staan waaronder 4SO, Hartman , Onstuinmeubel, Taste.

Ook hebben wij een groot assortiment tuinkussens, parasols, afdekhoezen en onderhoudsmiddelen.

4 Seasons Outdoor

Met tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor viert u het buitenleven in elk seizoen! Hoogwaardige designmeubelen waarmee je eindeloos van de zon geniet, maar die ook tegen een buitje kunnen. 4 Seasons Outdoor biedt tuinmeubilair en accessoires in wicker, roestvast staal, aluminium, Textilene en teak. Met een uitgebreid assortiment biedt 4 Seasons Outdoor een passende set voor iedere stijl en voor elke tuin. Een innovatief A-merk met klasse!

Een hartman is méér dan alleen tuinmeubelen

Hoogwaardige kwaliteit. Dankzij 50 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt die geschikt zijn voor ieder menselijk lichaam. Tuinmeubelen en tuinkussen die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. 

Kwaliteit ontstaat niet zomaar. Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Het testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, dat moet mooi blijven!

Onstuinmeubel

OnsTuinmeubel is voor mensen die genieten van het leven. Genieten van lange avonden in de tuin, van de zon op het balkon en van gezelligheid. OnsTuinmeubel bestaat al bijna 5 jaar en zoekt naar de juiste meubelen van de juiste kwaliteit en streeft er naar om u zo lang mogelijk te laten genieten van het buitenleven in uw eigen tuin of balkon, en biedt u daarom een betaalbare collectie schitterende tuinmeubelen aan. Doordat wij zelf de produkten importeren hebben wij voor u de beste prijs en is het alleen voorradig bij onze dealers in Rijnsburg en Den Haag waar alle artikelen te zien zijn en af te halen. OnsTuinmeubel...Voor uw plezier!