BBQ Leiden

voor een Weber, Cobb of Monolith BBQ komt u naar tuincentrum De Mooij vlakbij Leiden

Op zoek naar een BBQ in Leiden of omgeving? Bent u gek op het buitenleven en houdt u van barbecueën? Bij tuincentrum de Mooij bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een barbecue naar keuze. Wij hebben verschillende merken bbq's als een Cobb barbecue. Deze handige Zuid-Afrikaanse uitvinding weegt maar 4kg en is een handige combinatie van een barbecue en een grill die u overal mee naar toe kunt nemen. U heeft maar zes briketten nodig om de barbecue heet van binnen te maken en tegelijk blijft de barbecue koud van buiten. Ook voor het complete assortiment Weber barbecues kunt u bij ons terecht in het tuincentrum nabij Leiden. 

Handige accessoires voor bij uw BBQ 

Cobb barbecue

Naast de vele barbecues, hebben we ook zeer uiteenlopende handige barbecue accessoires die goed van pas komen tijdens het bakken en braden van uw gerechten. U kunt hierbij denken aan bakplaten, een gereedschapset of een schort. Laat u adviseren bij tuincentrum De Mooij door onze deskundige medewerkers. Wij hebben verschillende soorten BBQ's in ons tuincentrum bij Leiden, u kunt kiezen tussen:

BBQ kopen Leiden

In onze webshop vindt u verschillende merken BBQ's als Weber, Cobb en Monolith met uitgebreide informatie over het materiaal. Maar ook de keuze tussen een gas-, houtskool- of elektrische BBQ is nog moeilijk te maken. Wilt u de barbecues liever eerst in het echt bekijken, kom dan naar ons tuincentrum in Rijnsburg, vlakbij Leiden. Lees meer over ons barbecue assortiment of bestel hem direct via onze webshop.