BBQ Leiden

Wilt u een BBQ kopen in de buurt van Leiden? Bij Tuincentrum de Mooij bent u aan het juiste adres! U koopt bij ons bekende barbecuemerken, zoals Weber, Cobb en Monolith. Ons tuincentrum verkoopt van alles voor iedereen die van het buitenleven houdt: van barbecues tot buitenkeukens tot terrasverwarming.

Topmerken BBQ’s bij Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden

Bij Tuincentrum de Mooij in de omgeving van Leiden koopt u de beste merken barbecues en barbecue accessoires. Op de afdeling barbecues en Alles voor uw BBQ bij ons tuincentrum nabij Leiden!buitenkeukens en in onze webshop bieden wij drie grote merken aan, namelijk:

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires en het merk staat bekend om zijn uitmuntende productkwaliteit en innovatiedrift. Koopt u een product van Weber, dan koopt u gegarandeerd kwaliteit. Wij verkopen gasbarbecues, elektrische barbecues, houtskoolbarbecues, buitenkeukens en diverse accessoires van Weber. Vraag onze medewerkers om advies over welke barbecue het beste bij u past! Naast Weber verkopen we ook kleine barbecue-en-grill combinaties van Cobb. Deze handige Zuid-Afrikaanse uitvinding weegt maar vier kilo en u kunt hem overal mee naar toe nemen. Maak de barbecue heet met maar zes briketten, terwijl het geheel van buiten koud blijft. Monolith Grill ontwerpt barbecues die voorzien zijn van allerlei gemakken, zoals wieltjes en houders voor uw gereedschap.

Koop ook allerlei handige barbecue accessoires bij ons tuincentrum nabij Leiden

Ons brede BBQ assortiment bevat ook diverse accessoires die van pas komen tijdens het bakken en braden van uw gerechten. Zo koopt u bij ons:

  • Verschillende soorten tangenTuincentrum de Mooij nabij Leiden: ook voor uw Weber BBQ
  • Aanmaakblokjes
  • Aluminium lekbakjes
  • Barbecuereiniger
  • Borstels
  • Boeken over barbecueën
  • Nog veel meer BBQ accessoires; bezoek ons tuincentrum nabij Leiden of kijk eens rond in de webshop!

Tuincentrum de Mooij maakt barbecueën een stuk gemakkelijker. U koopt bij ons nog veel meer producten die het buitenleven prettiger maken, zoals tuinmeubelen, terrasverwarming, tuinverlichting en natuurlijk prachtige tuinplanten.

Het online BBQ assortiment van Tuincentrum de Mooij dichtbij Leiden

Barbecues, buitenkeukens en accessoires zijn nu ook gemakkelijk online te bestellen in onze uitgebreide webshop. Hier vindt u ons aanbod per merk om het voor u overzichtelijk te maken. Daarnaast kunt u ook zoeken op het soort BBQ. Wij bezorgen onze producten bij u thuis in de omgeving van Leiden en bij een besteding boven de € 25,- doen we dit GRATIS! Vandaag voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. Of kom gezellig langs in ons mooie tuincentrum dichtbij Leiden om uw BBQ op te halen!