BBQ Leiden

voor een Weber, Cobb of Monolith BBQ komt u naar tuincentrum De Mooij vlakbij LeidenBent u gek op het buitenleven in Leiden en omgeving en houdt u van de barbecue? Bij tuincentrum de Mooij bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de compacte BBQ. Wij hebben verschillende merken zoals een Cobb barbecue. Deze handige Zuid-Afrikaanse uitvinding weegt maar 4kg en is een handige combinatie van een barbecue en een grill die u overal mee naar toe kunt nemen. U heeft maar zes briketten nodig om de barbecue heet van binnen te maken en tegelijk blijft de barbecue koud van buiten.

Handige accessoires voor bij uw BBQ 

Cobb barbecueNaast de vele barbecues, hebben we ook zeer uiteenlopende handige accessoires die goed van pas komen tijdens het bakken en braden van uw gerechten. U kunt hierbij denken aan bakplaten, een gereedschapset of een schort. Laat u adviseren bij tuincentrum De Mooij door onze deskundige medewerkers. Wij hebben verschillende soorten BBQ's, u kunt kiezen tussen:

Bekijk gerust onze webshop of kom gezellig langs!

In onze webshop vindt u verschillende merken BBQ's als Weber, Cobb en Monolith met uitgebreide informatie over het materiaal. Maar ook de keuze tussen een gas-, houtskool- of elektrische BBQ is nog moeilijk te maken. Wilt u de barbecues liever eerst in het echt bekijken, kom dan naar ons tuincentrum in Rijnsburg, vlakbij Leiden .

>> Lees meer over ons barbecue assortiment of bestel hem direct via onze webshop.