Planten Leiden

Bent u op zoek naar planten in de buurt van Leiden? Bij Tuincentrum De Mooij vindt u een ruim assortiment planten; mooie tuinplanten om uw tuin tot leven te brengen of kamerplanten om binnen in uw huis een beetje groen aan te brengen. Onze medewerkers voorzien u graag van advies over uw planten naar keuze.

Kom tuinplanten kopen in de buurt van LeidenTuinplanten kopen in de buurt van Leiden; Tuincentrum de Mooij!

Voor tuinplanten bent u bij Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bestaat uit:

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of bent u op zoek naar een paar vrolijke eenjarige plantjes? In het eerste geval is het belangrijk om u te laten adviseren over de juiste combinatie vaste planten. Vaste planten komen ieder jaar weer terug en ze bepalen dus sterk de sfeer in uw tuin. Zoek een balans in de hoeveelheid groen en kleur. Voorbeelden van populaire vaste planten zijn de hortensia, de toscaanse jasmijn, de glansmispel en ijzerhard. Geef uw tuin een spannend uiterlijk door bomen te planten. Dit zorgt namelijk voor hoogteverschil en schaduw. Door de klimroos of een klimplant tegen een hek, muur of schuur omhoog te laten klimmen, creëert u een origineel effect. In aanloop naar kerst koopt u bij ons prachtige kerstbomen.

Ook kamerplanten koopt u bij Tuincentrum de Mooij in de buurt van LeidenMooie kamerplanten kopen in de buurt van Leiden?

Bij Tuincentrum de Mooij nabij Leiden vindt u een prachtige afdeling kamerplanten. We verkopen hier zowel prachtige bloeiende kamerplanten, zoals de orchidee, als populaire groene kamerplanten, zoals de palm. Daarnaast verkopen we allerlei soorten cactussen en vetplanten. Deze planten zijn erg makkelijk te verzorgen. Doordat ze water opslaan, hoeft u ze namelijk maar één keer per week water te geven. Zet mini cactusjes in een groepje bij elkaar voor een leuk effect! Bent u op zoek naar een leuke pot-plant combinatie? Onze medewerkers doen hun best om de leukste arrangementen voor u samen te stellen. U koopt bij ons potterie van diverse materialen, zoals kunststof, keramiek of glas.

Het gezelligste dagje planten kopen in de buurt van Leiden

Tuincentrum de Mooij nabij Leiden biedt u 4500 m2 tuinplezier. Kom tussen het planten kopen door vooral langs in onze lunchroom en geniet van onze lekkernijen. Het is iedere vrijdagavond koopavond en dan serveren we ook een heerlijke warme hap. Kom snel bij ons langs!

 

Leuk voor uzelf of als cadeau: Pot + Populaire plant! Bestel gemakkelijk online!