Gardena

Gardena tuingereedschap kopen nabij Rijnsburg, Leiden, Katwijk, Noordwijk Tuincentrum de MooijGardena biedt gereedschap voor iedere klus in de tuin. Van snoeiwerkzaamheden tot het verwijderen van onkruid: u klaart elke klus met gemak dankzij de handige gereedschappen van Gardena. Ontdek het ruime aanbod dat Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg te bieden heeft.

Gardena basiskit van iedere tuinier

Misschien bent u net verhuisd en kan uw nieuwe tuin in of nabij Katwijk of Leiden wel wat onderhoud gebruiken. Daarvoor hebt u allereerst natuurlijk een goede basiskit tuingereedschap nodig. Wat mag niet ontbreken in uw gereedschapsset?

  • handschoenen: om te voorkomen dat u zichzelf bezeert aan stekelige planten of hardnekkige wortels, zijn handschoenen zeker geen overbodige luxe;
  • een schop, schoffel en hark horen ook bij uw vaste uitrusting;
  • handgereedschap: denk aan een handbijl, voegenkrabber en tuinschepje voor alle kleine werkzaamheden in de tuin;
  • snoeigereedschap: ook de snoeischaar en boomzaag mogen zeker niet missen in uw tuinset voor het onderhouden van uw tuinplanten;
  • tuinslang: misschien spreekt het vooruitzicht al uw planten afzonderlijk met de gieter water te geven u niet zo aan. Daarom komt een tuinslang goed van pas wanneer u buiten aan de slag gaat.

Gardena verkooppunt in de buurt van Rijnsburg

In de buurt van Noordwijk en Sassenheim ligt Tuincentrum de Mooij, waar u uw hart op kunt halen als het op tuingereedschap aankomt. U vindt hier niet alleen stevige gieters van Elho en diverse soorten spandraad en tuinnetten van Nortene, maar ook een divers aanbod tuingereedschap van het betrouwbare merk Gardena. Gardena bestaat al sinds 1961 en biedt een compleet assortiment aan van alle benodigdheden op het gebied van tuinverzorging: van gazononderhoud tot handgereedschappen. U vindt dit uitgebreide aanbod in onze webshop, maar bent ook welkom om onze collectie met eigen ogen te komen bekijken. Als u vóór 12.00 uur in onze webshop bestelt, wordt uw bestelling binnen één werkdag verstuurd. Bovendien geniet u bij een aankoop van boven de €25 van gratis verzendkosten. Bent u niet tevreden over de werking van het product? Met de goede garantieregelingen van Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg ruilt u uw product gemakkelijk om of krijgt u uw geld terug. Wij hebben naast een tuincentrum ook een bloemenwinkel waar u terecht kunt voor de mooiste bloemen.

Gardena kopen nabij Rijnsburg, Leiden, Noordwijk, Katwijk bij Tuincentrum de Mooij

Populaire Gardena producten uit de collectie bij Tuincentrum de Mooij

Het meest populaire product uit onze Gardena collectie is de metalen slangenwagen compleet met 30 meter tuinslang. De wagen is in hoogte verstelbaar en het brede onderstel zorgt voor voldoende stabiliteit tijdens het besproeien. Ook armaturen, koppeling en tuinspuit zijn inbegrepen. Kom zeker eens langs in onze showroom nabij Lisse, Noordwijk en Katwijk aan Zee om de tuinslang in het echt te bewonderen. Ook de handbijl van Gardena valt zeker in de smaak vanwege zijn compacte en handzame vormgeving. De bijl is perfect voor kleinere snoeiwerkzaamheden en het maken van aanmaakhout. Bezoek Tuincentrum de Mooij in Rijnsburg om het hele Gardena assortiment te bekijken.

Bekijk onze openingstijden

Bezoek de webshop