Kerstbomen Leiden

Op zoek naar mooie kerstbomen in de buurt van Leiden? Bij Tuincentrum de Mooij koopt u zowel echte kerstbomen als kunstkerstbomen. Kom ook gezellig inspiratie opdoen op onze kerstmarkt voor de nieuwste kersttrends!Kom kerstbomen kopen in de buurt van Leiden!

Verschillende soorten echte kerstbomen kopen nabij Leiden

Er gaat natuurlijk niks boven de frisse dennengeur van een echte kerstboom. Bij Tuincentrum de Mooij in de buurt van Leiden koopt u diverse soorten echte kerstbomen. Welke soorten zijn er eigenlijk allemaal? Wij verkopen:

  • Nordmann-sparren
  • Servische sparren
  • Blauwsparren
  • Fijnsparren

De populairste spar is toch nog altijd wel de Nordmann-spar. Deze populariteit wordt vooral veroorzaakt doordat de naalden van Nordmann-sparren nauwelijks uitvallen. Daarnaast zijn de naalden ook nog eens erg zacht; ze prikken dus niet. Waar de Nordmann-spar bekend staat om zijn goede kwaliteit, staat de fijnspar bekend om zijn heerlijke geur. Met de sterke dennengeur van de fijnspar haalt u dat echte kerstgevoel in huis! De fijnspar is wat goedkoper dan de Normann-spar. Servische sparren en blauwsparren staan vooral bekend om hun prachtige kleur. Beide kerstbomen hebben een blauwachtige gloed over de naalden; voor een magisch effect. Een nadeel van de blauwspar is dat de naalden heel scherp zijn. Servische sparren worden vaak verkocht in pot.

Online kunstkerstbomen bestellen bij Tuincentrum de Mooij dichtbij Leiden

Ons kerstassortiment bevat ook prachtige niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen en kunstkerstbomen in vrolijke kleuren. We verkopen onder andere bomen van het merk Triumph en Alles voor kerst, bv kerstbomen koopt u bij tuincentrum De Mooij nabij Leiden.Black Box. U hoeft uw huis nu niet meer te verlaten om een mooie kunstkerstboom te kopen. Deze maken nu namelijk ook deel uit van ons online assortiment. In de webshop vindt u diverse kunstkerstbomen die verschillen in kleur, vorm en grootte. Vergelijk de kerstbomen met elkaar en bestel uw boom naar keuze direct. Enkele bomen hebben wij ook alvast versierd met lichtjes. Wij bezorgen uw kunstkerstboom gratis bij uw thuis. Vandaag voor 12:00 besteld, morgen in huis! Lees ook vooral even de recensies die bij elke boom vermeld staan. Dit maakt het maken van uw keuze wat gemakkelijker.

Kom sparren kijken op onze kerstmarkt in de buurt van Leiden

Rondom de kerstdagen toveren wij ons tuincentrum in de buurt van Leiden altijd om in een prachtige kerstparadijs. Op onze kerstmarkt doet u inspiratie op voor de leukste decoraties. Bekijk ons uitgebreide kerstbomenbos en ontdek de kersttrends van dit jaar!