Kerstbomen Leiden

Tuincentrum de Mooij is dé plek voor kerstbomen in Rijnsburg en omgeving Leiden. Op onze kerstafdeling vindt u alles om van uw Kerst een gezellig feest te maken, waaronder een ruim assortiment aan kerstbomen en kerstverlichting. Kerstbomen staan bekend om hun lekkere geuren en zorgen voor een ongekende sfeer in uw huis. Decoreer deze kerstboom leuk met onze versieringen zoals kerstballen en guirlandes.

Waarom een échte kerstboom in Leiden?

Veel mensen kiezen voor een kunstkerstboom, omdat ze dan geen last hebben van kerstboomnaalden en voor een langere tijd er plezier van hebben. Echter, het is ook mogelijk om meerdere jaren te genieten van een echte kerstboom. Onze deskundige medewerkers van ons tuincentrum nabij Leiden kunnen u alles vertellen over de zorg van echte kerstbomen. Bent u er nog niet uit wat voor kerstboom u wilt? U kunt kiezen uit:

  • een Nordmann spar;

  • een Fijnspar;

  • een Triumph Tree;

  • een Black Box.

Proef de sfeer in ons tuincentrum en kom gezellig onze kerstmarkt bekijken, kerstbomen kopen en leuke kersthuisjes om een eigen kerstdorpje te maken! TIP: Bestel uw kerstartikelen ook online in onze webshop. Het is gemakkelijk en u krijgt uw bestelling vanaf €25,- gratis thuisbezorgd. Natuurlijk kunt u het ook gezellig in ons tuincentrum afhalen en retourneren als het niet is wat u had gedacht.

Alles voor kerst, bv kerstbomen koopt u bij tuincentrum De Mooij nabij Leiden.

Bezoek tuincentrum De Mooij

Bent u al in de kerstsfeer? Kom gezellig langs in ons tuincentrum nabij Leiden en ervaar hoe gezellig kerst is in ons tuincentrum. Bekijk onze echte kerstbomen, kunstkerstbomen of decoratie. Bij ons slaagt u altijd wel voor een sfeervolle kerst! Neem contact met ons op of bekijk onze openingstijden rond de feestdagen en adresgegevens + routebeschrijving. Graag tot ziens en fijne Kerstdagen!

Bekijk ons assortiment kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree met ruime garantie! 

Anderen bestelden ook: