Kerstmarkt Leiden

Bent u van plan om een kerstmarkt te bezoeken in de omgeving van Leiden? Bij Tuincentrum de Mooij vindt u een gezellige kerstmarkt, waar u inspiratie op kunt doen voor uw kerstdecoraties van dit jaar. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de heersende kersttrends en voorzien u graag van advies.

De leukste kerstmarkt in de omgeving van Leiden

Kom eens langs op onze kerstmarkt nabij Leiden en u zult zeker naar huis gaan met een auto vol prachtige decoraties. Ons hele tuincentrum staat in de aanloop naar kerst op z’n kop. We doen namelijk ieder jaar weer erg ons best om er iets moois van te maken. Bekijk de prachtig versierde kerstbomen en mooie combinaties kerstdecoraties in ons tuincentrum en laat u inspireren. U koopt bij ons:

Verlicht uw living en tuin met onze diverse soorten sprankelende verlichting en maak van uw huis het stralende middelpunt van de buurt! Gaat u voor LED verlichting, flikkerende lichtjes, gekleurde lichtjes of klassieke vlamlichtjes? Het is maar net welke sfeer u wilt neerzetten. Bekijk ook ons brede assortiment kerstversiering. We verkopen leuke decoraties, zoals kleurrijke kerstballen, originele kerstboompieken en sfeervolle kaarsen. Onze medewerkers adviseren u graag over welke kerstdecoraties het best bij uw huis passen. Ook de leukste kerstcadeaus koopt u bij Tuincentrum de Mooij. Bekijk bijvoorbeeld eens ons uitgebreide assortiment Riverdale woonaccessoires.

In onze kerstwinkel koopt u topkwaliteit kerstbomen

De kerstdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder een mooi versierde kerstboom in de woonkamer. Op de kerstmarkt van Tuincentrum de Mooij nabij Leiden koopt u zowel echte sparren als kunstkerstbomen, die overigens nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Onze kunstkerstbomen zijn ook met versiering en al te koop of in bijzondere kleuren.

Bezoek leuke evenementen op onze kerstmarkt in de buurt van LeidenDe leukste kerstmarkt in de omgeving van Leiden

Houd vanaf half oktober vooral onze website en facebookpagina in de gaten. Wij organiseren namelijk allerlei leuke evenementen op onze kerstmarkt dichtbij Leiden. Denk hierbij aan een kerstshop avond, waarbij we korting geven op het gehele assortiment, en diverse proeverijen en life optredens. In onze lunchroom de Serre serveren we rond deze periode heerlijke winterse maaltijden.

Online kerstinkopen doen in de webshop van Tuincentrum de Mooij

Een deel van ons kerstassortiment is ook online te bestellen. Dit geldt bijvoorbeeld voor onze kunstkerstbomen en verlichting. Zo hoeft u het huis niet meer te verlaten om kerstinkopen te doen. Maar het is natuurlijk veel leuker om sfeer te komen proeven in ons tuincentrum. Kom snel eens bij ons langs!