Lunchen Rijnsburg

Lekker lunchen in Rijnsburg? Kom naar tuincentrum De MooijZoekt u een leuk restaurant in Rijnsburg om heerlijk te lunchen? Bij tuincentrum De Mooij hebben wij lunchroom ''De Serre'' geopend. Ons menu bestaat onder andere uit koffie met gebak, panini's, frisse salades, verse soep met broodjes en pannenkoeken voor de kids. Heeft u al honger gekregen? Bekijk hier ons menu.

Lunchen in Rijnsburg bij ons tuincentrum

U kunt niet alleen heerlijk lunchen in ons tuincentrum in Rijnsburg, maar ook gezellig bijkletsen tijdens een gezellige high tea met uw vriendin, moeder of buurvrouw. Voor maar €14,99 per persoon krijgt u lekkere hapjes onder het genot van een warme theepot met lekkere smaakjes. De high tea is voor minimaal 2 personen. Graag even twee dagen van te voren reserveren. Neem hiervoor contact met ons op via 071 4080959 of deserre@tuincentrumdemooij.nl

Op vrijdag koopavond serveren wij een dagverse maaltijd van 17:00 tot 19:30 uur. Kijk hiervoor in ons tuincentrum in Rijnsburg op het daarvoor aangewezen bord of onze website.

Elke bestelling die u wilt voor lunch, mag u even doorgeven aan kassa.

Neem contact op met tuincentrum De Mooij

Wilt u gezellig lunchen of high tea'en in ons tuincentrum in Rijnsburg? Of u nou even wil bijkomen tijdens het shoppen in ons tuincentrum of gereserveerd heeft, het is hier altijd lekker! Neem contact met ons op, bekijk een routebeschrijving en onze openingstijden. Graag tot ziens!