Lunchen Rijnsburg

Kom lunchen bij De Serre in Rijnsburg

Lekker lunchen in Rijnsburg? Dat kan bij Tuincentrum de Mooij in Lunchroom de Serre. Geniet van onze heerlijke broodjes en andere lekkernijen. Elke vrijdagavond verkopen we een avondhap!

Bezoek onze lunchroom alvast online 

Wat kunt u verwachten als u komt lunchen bij de Serre in Rijnsburg?

In lunchroom de Serre is het altijd gezellig. U kunt bij ons in Rijnsburg komen lunchen, maar ook diverse arrangementen boeken en ook heerlijk dineren. Op vrijdagavond is het altijd koopavond in ons tuincentrum en wij zorgen dan voor een uitgebreide avondhap. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakte quessadillas, pasta Carbonara of luxe kippendij saté. Daarnaast kunt u van maandag t/m zaterdag bij ons komen lunchen. Onze uitgebreide menukaart bestaat onder andere uit:

  • Warme drankenLunchen of dineren in Rijnsburg
  • Koude dranken
  • Vers gebak
  • Verschillende Panini’s
  • Frisse salades
  • Vers gemaakte soep met brood
  • Pannenkoeken
  • Tapas-, vlees- en broodplankjes

Is het water u al in de mond gelopen? Houd ook altijd goed onze website en facebookpagina in de gaten. Zo mist u nooit de leuke aanbiedingen van Lunchroom de Serre. Geniet bijvoorbeeld iedere woensdag tussen 9:00 en 11:30 van een kopje koffie, cappuccino of thee met een schaaltje lekkernijen voor € 5,- . Terwijl u geniet van een heerlijke lunch of avondhap kunt u gebruik maken van onze gratis Wifi. U kunt ook broodjes bij ons afhalen.

Boek een High Tea of bierproeverij in Rijnsburg

Heeft u iets te vieren of is het weer tijd om even bij te kletsen met die ene vriendin? Boek een gezellige High Tea bij Lunchroom de Serre in Rijnsburg. Dit is mogelijk vanaf twee personen en u dient twee dagen van te voren te reserveren. Geniet voor slechts € 15,- van de lekkerste theesmaken, verse sandwiches, gebakjes in alle kleuren van de regenboog, zoete brownies en heerlijke muffins. Het ideale uitje! Onze lekkernijen worden geserveerd in Riverdale servies. Dit servies kunt u ook kopen in ons tuincentrum. Naast een lunch of High Tea bieden we bij De Serre in Rijnsburg ook een bierproeverij aan. Maak kennis met diverse proefglaasjes speciaalbieren van Jopen. De proeferij kost € 10,- per persoon en is inclusief een heerlijke vleesplank.

Combineer uw lunch in Rijnsburg met een bezoekje aan ons uitgebreide tuincentrum

Een bezoekje aan onze lunchroom is eigenlijk niet compleet als u niet ook even ons prachtige tuincentrum heeft bewonderd. U kunt in ons tuincentrum in Rijnsburg namelijk niet alleen heerlijk lunchen, we hebben ook een breed assortiment aan producten voor huis, tuin en dier. Kom snel eens bij ons langs!

Let op: onze lunchroom sluit altijd een halfuur eerder dan ons tuincentrum.