Tuincentrum Zuid-Holland

Kom naar het leukste tuincentrum van Zuid Holland, tuincentrum De MooijTuincentrum de Mooij is het meeste complete tuincentrum in Zuid-Holland. De Mooij zit gevestigd in Rijnsburg, vlakbij Leiden, Oegstgeest en Katwijk. We  bieden alles voor uw huis, tuin en bovendien hebben we het grootste barbecue assortiment van de provincie Zuid-Holland! Ons sfeervolle tuincentrum biedt u 4500 m2 winkelplezier en een gratis kopje koffie staat voor u klaar. Bekijk ook onze webshop, doe vast inspiratie op of bestel gemakkelijk online. Vandaag voor 12 uur besteld, morgen in huis!

Het leukste tuincentrum van Zuid Holland

In ons tuincentrum in Zuid-Holland kunt u terecht voor alle huis- en tuinproducten. In ons assortiment hebben wij onder andere:

Wij hebben nog meer! Bekijk ons gehele assortiment. Bent u tijdens het shoppen in ons tuincentrum toe aan een lekkere lunch of een gebakje met een heerlijk vers kopje koffie? Kom dan naar onze lunchroom de Serre. Bekijk ons menu en graag tot ziens.

Contactgegevens De Mooij + nieuwsbrief

Voor vragen over ons assortiment neemt u contact met ons op. Of kom langs in ons tuincentrum in Rijnsburg! Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en leuke nieuwtjes via onze nieuwsbrief. Neem ook een kijkje in ons tuincentrum in Zuid-Holland om de klantenkaart aan te vragen en spaar voor leuke aanbiedingen. Bij iedere Euro die u besteedt, krijgt u al één tot vijf punten. Bekijk onze openingstijden en adresgegevens.